De FLEXIBELE SCHAKEL voor uw PERMANENTE VERBINDING

Diensten

Nijenhuis Uitzendburo kan u op de volgende manier van dienst zijn;

Uitzenden:

U heeft een piek in uw productie en u bent voor langere of kortere duur tijdelijke ervaren technische specialisten nodig. Dit kunnen lassers, constructiebankwerkers of monteurs zijn. Legt u dan uw personele wensen aan ons voor, dan zoeken wij in onze uitgebreide database naar de juiste kandidaat.

Werving en Selectie:

U bent op zoek naar een kandidaat voor een bepaalde functie, maar heeft niet de tijd en de gelegenheid om de gehele werving en selectie procedure voor uw rekening te nemen. Nijenhuis Uitzendburo is hierbij de geschikte partner om u hierbij te ondersteunen veel werk uit handen te nemen. Wij gaan voor u op zoek naar enkele geschikte kandidaten. Wij stellen ze aan u voor, en u maakt daaruit een selectie. Vervolgens gaat de geselecteerde kandidaat bij u aan de slag, en is bij Nijenhuis Uitzendburo in dienst. Na een vooraf bepaalde periode neemt u de kandidaat al dan niet in dienst. Het voordeel voor u is dat u de werknemer niet direct bij aanvang van de werkzaamheden een arbeidsovereenkomst hoeft aan te bieden, en u gedurende de gehele uitzendperiode nog kunt bepalen of u de werknemer al dan niet een contract aan biedt.

Lassers certificeren: (klik hier voor meer info)

Nijenhuis Uitzendburo BV verzorgt geheel in eigen beheer de certificatie en kwalificatie van lassers op basis van de volgende normen: 

- NEN-EN-ISO 9606-serie
- NEN-EN-ISO 14732
- ASME section IX
- AWS D.1.serie

En lasmethodekwalificaties op basis van ondertaande normen:

- NEN-EN-ISO 15613 
- NEN-EN-ISO 15614-serie
- ASME section IX
- AWS D.1.serie.
Lascoordinatie: (klik hier voor meer info)

Volgens de NEN-EN-1090 moet u als leverancier van constructieve delen beschikken over een Responsible Welding Coordinator, oftewel een lascoordinator. U bent als leverancier niet verplicht om zelf een lascoordinator in dienst te hebben, maar mag een beroep doen op een externe lascoordinator.

De executieklasse waaronder u presteert, bepaalt het niveau van de lascoordinator.

Nijenhuis Uitzendburo BV beschikt over International Welding Technologist's welke mogen acteren als RWC-S (Specific) tot en met executieklasse 3

Externe Plaatsing:

Tot voor kort was iedereen in de veronderstelling dat er voor echte vakmensen altijd werk is. De afgelopen periode heeft het tegendeel bewezen. Veel ondernemingen hebben, door gebrek aan werk, moeten reorganiseren of in het ergste geval hun deuren moeten sluiten. Loonkosten zijn een van de grootste kostenposten van een onderneming is. Dit betekent dat wanneer u tijdelijke personele overcapaciteit heeft, de kosten al gauw voor de baten uitlopen. Ook hierin kan Nijenhuis Uitzendburo u van dienst zijn. Wij kunnen u helpen uw tijdelijk overtallig personeel te plaatsen bij een van onze relaties. Het voordeel voor u is, dat u uw personeelskosten in de hand houd, en toch uw ervaren medewerkers voor uw bedrijf behoud.