De FLEXIBELE SCHAKEL voor uw PERMANENTE VERBINDING

Uitzendkracht

Uitzendkracht:

Je bent werkzoekende en een al dan niet ervaren maar gedreven en enthousiaste lasser, constructiebankwerker en/of monteur en je zoekt een leuke baan. Dan is Nijenhuis Uitzendburo bij uitstek het uitzendbureau voor jou. Wij zenden vrijwel uitsluitend vakmensen uit in de metaalbranche. Nijenhuis Uitzendburo is een van de weinige uitzendbureaus welke is aangesloten bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek ( PMT ). Dus mocht je onverhoopt zonder werk komen te zitten, en ben je jarenlang in de metaalbranche aan het werk geweest, dan is er de mogelijkheid om je pensioenopbouw voort te zetten wanneer je voor Nijenhuis Uitzendburo aan de slag gaat. Dus ben jij die gedreven, enthousiaste metaalman. Schrijf je dan nu in of solliciteer op een van onze vacatures. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende baan in de metaaltechniek. Inschrijven kan via deze site of door een bezoek aan ons kantoor.

Wij vinden jouw/uw privacy belangrijk. Wij hechten dan ook grote waarde aan het zorgvuldig en veilig omgaan met gegevens van onze kandidaten, flexwerkers, opdrachtgevers, werknemers, leveranciers en bezoekers van onze website. Dit doen we in overeenstemming met de privacy wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor onze privacy statement.


Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen en geopend op werkdagen van 08:30 t/m 17:00 uur.

Gecertificeerde Lassers:

Wanneer je als lasser voor ons aan de slag gaat, en je bent reeds in het bezit van geldige lascertificaten, zullen wij deze in onze lasserskalender opnemen. Wij zullen zorgen dat ze tijdig worden (halfjaarlijks) bevestigd en (2-jaarlijks) geprolongeerd.