De FLEXIBELE SCHAKEL voor uw PERMANENTE VERBINDING

Over ons

Nijenhuis Uitzendburo is het uitzendbureau voor het leveren van vakkanjers in de metaal. Of het nu gaat om lassers, constructiebankwerkers, ijzerwerkers, sectiebouwers, staalbouwmonteurs of allroundmonteurs, Nijenhuis Uitzendburo gevestigd in Hoogeveen heeft het allemaal in huis. Opgericht in 1992 onder de naam Nijenhuis Lastechniek en met ruim twintig jaar ervaring in het uitzenden van technische vakmensen, in met name de metaalbranche, is Nijenhuis Uitzendburo de aangewezen partner om uw tijdelijke personele problemen op te lossen.

Ook wanneer u als NEN EN ISO 3834 gecertificeerd bedrijf op zoek bent naar gecertificeerde lassers volgens NEN EN ISO 9606-1:2017, ASME section IX of AWS D1.1 kunnen wij u helpen. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een gekwalificeerde lasser met een specifieke lasserskwalificatie kunnen wij er voor zorgen dat een van onze lassers op zeer korte termijn het door u gewenste certificaat behaalt.

Aan de hand van uw Lasmethodebeschrijving ( WPS ) of Lasmethodekwalificatie ( WPQR ) stellen wij samen vast welk lasserskwalificatie benodigd is, en zorgen wij er voor dat een van onze zeer ervaren lassers het certificaat binnen een zeer kort tijdsbestek behaalt. Het spreekt voor zich dat het hierbij niet uitmaakt of het gaat om MIG / MAG lassers, TIG lassers of Elektrode lassers ( BMBE ).

Onze lassers, constructiebankwerkers en monteurs zetten we onder andere in de volgende vakgebieden in:

  • Staalbouw
  • Scheepswerven
  • Machinebouw
  • Apparatenbouw
  • Constructiebedrijven
  • Revisie- en onderhoudsbedrijven
  • Technische diensten van productiebedrijven
  • Toeleverings bedrijven Offshore industrie

Nijenhuis Uitzendburo is lid van de metaalunie, VCU gecertficeerd en door de Stichting Normering Arbeid ( SNA ) NEN 4400-1 gecertificeerd uitzendbureau. Nijenhuis Uitzendburo hecht zeer veel waarde aan bovenstaande kwalificaties. We willen hiermee aantonen dat we het vak in al haar facetten uiterst serieus nemen. En dat we voldoen aan de geldende regels die aan een betrouwbaar uitzendbureau worden gesteld.